Salgótarján rendezvényudvar
Klubház/Rendezvények
Salgótarján északi városrészében, a Tóstrand és az SBTC stadion szomszédságában, gyalogos, futó és biciklis túraútvonalak metszésében, festői környezetben várja Önt is a Tatárárok Szabadidőközpont.

Felújított, igényesen berendezett Klubházunkban 50 fő befogadására alkalmas büfé,  rendezvényterem várja a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat, mely kiválóan  alkalmas családi események, baráti találkozók, osztálytalálkozók, bankettek, munkahelyi összejövetelek, név- és születésnapi programok teljes körű lebonyolítására.

Rendezvény udvar

Töltsön el barátaival, családjával egy kellemes napot és térjenek haza felejthetetlen élményekkel, vagy jutalmazza meg alkalmazottait, munkatársait, ügyfeleit, építse személyes és üzleti kapcsolatait exkluzív teniszprogramjaink és szabadidős rendezvényeink keretében!

A Tatárárok Szabadidőközpont évek hosszú sora óta ad lehetőséget bensőséges családi rendezvények és kötetlen céges, élménygazdag programok, tréningek lebonyolításához.

Amit kínálunk: az Ön családja, barátai, munkatársai számára feledhetetlen kikapcsolódást. A Tatárárok tiszta levegőjében, csodálatos természeti környezetében az Ön, Önök személyes igényeihez maximálisan alkalmazkodva zavartalan rokoni, baráti társasági, illetve vállalati bel- és szabadtéri összejövetelek megtartását.

Kínáljuk mindehhez a tapasztalatunkat, a gyakorlatunkat, a kreatív javaslatainkat, a diszkréciónkat.

Amit nyújtunk: a teljesség igénye nélkül... Az Ön elképzeléseihez alkalmazkodva teljes körű party-szervízt és személyi szolgáltatást, jól felszerelt konyhát, szabadtéri, családi játszóparkot, főzési és piknik lehetőséget, csocsózást, darts-ozás, asztaliteniszezést és teniszezést, szabadtéri ügyességi játékokat, informatikai infrastruktúrát, fotó szolgáltatást.

Az Ön, Önök megelégedettsége a névjegyünk! A rendezvényei előtt egész évben nyitva áll a kapunk.
Szeretettel várjuk jelentkezését!

Rendezvény sátor

8m x 16m
A nagy rendezvénysátor 100 fős maximális létszámig kiválóan alkalmas saját és bérlők általi szabadtéri rendezvények lebonyolítására.

Rendezvény sátor

8m x 4m
A kis Rendezvénysátor maximum 20 fős létszámig alkalmas saját és bérlők által lebonyolított programok megtartására.
Salgótarján grillterasz

Látványkonyha

Grill terasz
A kemence, hagyományos tűzhely, grillek, bográcsok, kerti gázgrillek, barbeque sütők) biztosítják rendezvényeink, programjaink étkezési hátterét és feltételét. Ezen túl egy részük helyben történő igénybe vételre bérbe vehető.